missie

Missie

team

Het team

folders

Nalezen

terug naar plaat

Terug naar de plaat

Vacatures

stagelopen

Stage lopen

missie boom groot
missie hand
maatwerk

Missie

Witteveen groenprojecten en advies levert haar diensten met kwaliteit voor de groene omgeving, hierbij ontwikkelen we professionele, langdurige relaties met onze medewerkers. We zijn trots op de werkzaamheden en onze bijdrage aan een kwalitatief groener Noord-Nederland.

Witteveen groenprojecten en advies staat voor kwaliteit. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. De kwaliteit zit niet alleen in onze producten en diensten, maar ook in het proces daarnaartoe. Kwaliteit zit hem in een goede communicatie met de opdrachtgever, met een betrokken, proactieve houding. Kwaliteit zit in onze integrale blik, waarbij we per gebied of locatie kijken naar de beste mogelijkheden. Kwaliteit zit in behulpzame, onderbouwende en oplossingsgerichte communicatie tussen collega’s. Samen leveren we maatwerk voor verschillende vraagstukken in het groene werkveld.

Dit doen wij volgens onze kernwaarden: betrokken, dynamisch en duurzaam. We zijn betrokken met de opdrachtgever en het projectgebied, dit betekent een goede communicatie en proactief handelen. We hebben een dynamisch team achter de hand, dat flexibel werkt en kan bijspringen waar nodig.

Wat ons bindt is onze passie voor groen. We krijgen er energie van om ons dagelijks in te mogen zetten voor een groene (leef)omgeving, met oog voor mens en dier. Hierbij geven we een stem aan de natuur en maken we weloverwogen besluiten en streven we naar het benutten van de volle groene potentie. Hiernaast proberen we als bedrijf onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, door het maken van duurzame keuzes, het aanmoedigen van circulaire economie en het toepassen van mitigerende maatregelen. Zowel op kantoor, als in de adviezen die we schrijven is duurzaamheid een belangrijk thema.

We werken vanuit de motivatie dat het groen in Noord-Nederland een kwaliteitsimpuls kan gebruiken. Dit is de reden van ons bestaan en dit is waar wij ons hard voor maken.
Wij staan voor:

  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Menselijk contact
  • Teamwerk
Naar begin

Het team

team

Niek Witteveen

“Oprechtheid is de basis van vertrouwen. Vertrouwen is de drijfveer voor een prettige samenwerking en een stimulans om te komen tot het gewenste resultaat”

 Als onafhankelijk adviseur heb ik mij ontwikkeld tot een expert van de inrichting, het beheer en het onderhoud van de openbare ruimte. Ik bezit brede kennis en ervaring door mijn betrokkenheid bij en de ondersteuning van (semi-)overheden bij moeilijke vraagstukken. Mijn groene opleiding heeft daarvoor de basis gelegd. Door mijn werkzaamheden heb ik daarnaast ook veel kennis opgedaan van de overige facetten van de openbare ruimte, zoals civiele projecten of sport- en speelplaatsen. Door mijn ondernemende karakter heb ik bovendien bestuurlijke sensitiviteit ontwikkeld, dat van pas komt bij processen van besluitvorming. En omdat ik ‘out of the box’ durf te denken bied ik integrale oplossingen die bijdragen aan een positief resultaat en een mooie toekomst. Daarbij staat het doel altijd centraal.